Inbraaksysteem, Aangezien goede beveiliging uit meer dan alleen een inbraaksignaleringssysteem bestaat, installeert en onderhoudt Beveiligingstechniek Noorderland alle systemen die nodig kunnen zijn op het gebied van inbraakpreventie. Hiertoe behoren dus ook systemen die niet door ons zijn geleverd.

Voor elke situatie maken we een beveiligingssysteem op maat. Dit kan gaan van een akoestisch en optisch alarm, dat ongewenste bezoekers afschrikt, tot een stil alarm. We hebben beveiligingssystemen met bediening op afstand via de telefoon of in de cloud, maar ook via een bedieningspaneel, bedraad of draadloos.

Onze voorkeur merken zijn de Honeywell Gallaxy uit US en de Paradox Evo uit Canada 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=DaZVeEZ2w9s
https://www.youtube.com/watch?v=SysndCC2dQ8

 

sd6c230s-hnCameratoezicht, BTND biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van cameratoezicht, wat gebruikt wordt voor het houden van toezicht op een gebouw, gebied of (groepen) mensen. Er zijn hierbij verschillende doelen mogelijk, zoals handhaving van de openbare orde en veiligheid, tellingen van personen of voertuigen, crowdcontrol, informatie, winkeldiefstal of bedrijfsdiefstal. Wij van Beveiligingstechniek Nederland adviseren u hierin de juiste keuze te maken im de jungle van camera’s en systemen.

BTND heeft diverse manieren om beeldregistratie toe te passen, waarbij er op dit moment een snelle verschuiving plaatsvindt van de analoge beveiligingscamera naar de analoge HD beveiligingscamera en meer nog naar de digitale IP beveiligingscamera met HD, Full HD en Ultra HD beeld- en videoresolutie. Het kan hierbij best lastig zijn de juiste keuze te maken. Heeft u een hoge resolutie nodig of is een HD camera ook prima, hoeveel cloudopslag heeft u nodig, wilt u een eigen voor zijn doel uitgeruste recorder en wilt u beelden bekijken via apps op mobiel, tablet of computer? Door de talloze vragen die op kunnen komen bij het maken van een keuze, kunt u al snel de weg kwijt raken. BTND helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak dus nu een afspraak!

Onze voorkeur merken zijn: Panasonic en Dahua

 

SupremaToegang, Toegangscontrole is een essentieel onderdeel van een integraal beveiligingsconcept. Deze controle kan fysiek georganiseerd worden door middel van het inzetten van beveiligers, maar voornamelijk bouwkundig en elektronisch, al dan niet met beheersmogelijkheden op afstand. Het toepassen van toegangscontrole kan bescherming bieden tegen diefstal, vandalisme, persoonlijk geweld en het toe-eigenen van vertrouwelijke gegevens. De toepassingsmogelijkheden zijn hierbij groot: u kunt personen tijdens bepaalde uren de toegang tot bepaalde ruimtes ontzeggen of daarvoor juist autoriseren en de werktijden van medewerkers registreren met een effectief controlesysteem. U kunt daarbij ook zien wie er zich in het pand bevindt, zodat er bij calamiteiten gericht actie kan worden ondernomen.

Onze voorkeur merken zijn Paxton 

 

SIP-T40P
Voip Hosted Telfonie, Met Voip Hosted Telefonie bieden we u onafhankelijke telefonie vanaf 10 euro per maand, inclusief, bellen in Nederland. Vraag voor advies voor uw bedrijfstoepassingen, waarbij het aantal werknemers, de wens voor nummerbehoud en/of mooie nummers van belang kunnen zijn.

Onze voorkeur merken zijn yealink en Gigaset

 

 Netwerken en wifi, Met Unifi netwerken bieden we u actief netwerk dat scant in het netwerk door middel van de cloudkey gen2. Deze   zorgt voor een veiliger netwerk dat optimaal presteert terwijl u zorgelozer van het internet gebruik maakt . Met stabiele Wifi Access Points   kunt dubbele snelheden halen in het netwerk zonder verlies van kwaliteit. 

 Onze voorkeur merken zijn Unifi en Edgmax en Netgear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This